Louiseemretsson

Alla inlägg under april 2013

Av Louise Emretsson - 23 april 2013 12:46

Idag känner jag  mig sämre, har ont i halsen och öronen. Snart ska jag åka hem till mamma och leka mamma. Barnen sköter sig visserligen själv, oftast drar dom till grannen och leker. Men mat och vätska bör jag kunna tillföra dom. Jag ska städa och leta pass med. Får se vad dagen räcker till. Gustaf kom med kaffe på säng idag, gullgutten. 

Pluggandet får jag ju inte glömma idag, tur att det finns nätter. Alla vet ju vad dom är bra för. 

 

Av Louise Emretsson - 22 april 2013 22:19

Idag har städning tagit upp min tid, även kaffe och skratt med Gustaf och mamma. Imorgon ska jag vara barnvakt så min kära mor kan dra på jobbet, har snackat lite med Rebecca i telefonen med... behövdes nog för oss båda! Det är lite tråkigt att jag missade dagens lektion men jag vet att det inte hade funkat, är fortfarande lite hänging men försöker att inte tänka allt för mycket på det. 

Denna lite impulsiva roliga grej gjorde vi åt Tomas i lördags, jag och Karolin är lite sådär ibland vi. 

Fattar ni? ETT överallt! hahahaha....


Pastorn lär sig att sitta i soffan, viktigt att förmänskliga djuren vettni. 

     

Där är jag, frisk och kry! eller nää, kände fan av redan i lördags att jag var dålig men ändå. Såg då ganska frisk ut. elleeer?!

 

På krogen i lördags så dansade vi rumporna av oss hela gänget, det var jätte trevligt att träffa alla. Vi var ju hos Tomas först och grillade. Träffade lite nytt folk, efter god mat och kortspel drog jag, Fredrik, Karro, Gustaf och Ante in till stan. 


Av Louise Emretsson - 21 april 2013 23:00

Nu blir det film och popcorn med Gustaf in tha beeeed. Imorgon ska jag och mamma leta reda på mitt pass, hade varit så jädra bra om jag hittade skiten. Min hals krigar fortfarande men jag håller hoppet uppe om att morgondagen blir bättre. not. Det kommer bli mycket plugg och kaffe imorgon, jag ligger inte efter men det är skönt att vara ute i god tid med slutportföljen. 

ha en fin kväll alla!

Av Louise Emretsson - 21 april 2013 16:24

Allting jag precis skrev försvann för att min dator är värdelös. Aja, skrev att jag överdoserade halstabletter och att jag har mejlat min lärare och resten av folket att jag inte dyker upp imorgon. Ska snart ut och städa igen, jag tror det är bra med luft och sol när man är sjuk, därför kanske det blir en cykeltur också, beroende på hur mycket min kropp orkar. Ikväll blir det plugg och dåliga serier under täcket. 

En riktigt meningslös bild på min sko. Livet är liksom lite meningslöst ibland. 

 

Måste ju skriva grattis till Fredrik, som vann med 3-1 idag. (För er som inte vet är det fotboll), så grattis till honom och hans lag. wop woooop. 

 

hej

Av Louise Emretsson - 21 april 2013 15:14

Idag small det till. Jag känner mig sjuk och väldigt trött. Gårdagen var jätte trevlig trots att jag hade ont i halsen. Nu sitter jag med mitt kaffe och ska snart gå ut och städa lite mer på gården. Det som gömmer sig i snö kommer upp i tö. Eller vad säger man?

Av Louise Emretsson - 20 april 2013 16:18

Nu åker jag och karro från stan. Har träffat moster och kusinerna sen har vi shoppat och sola.

Av Louise Emretsson - 19 april 2013 23:01

Har nyss kommit hem från grannen, var jätte mysigt med god mat och kaffe! Nu ska jag plugga och snacka med mr.greeeaat i telefon, han vill kallas så. Tuffingen själv liksom. Fan, känner mig fett stressad utan anledning, måste nog skriva av mig lite i blocket innan jag fortsätter med nånting annat, känner att jag inte riktigt är i balans, heter det så? Balans... Aja, nånting stämmer inte och då är det flödesskrivning som gäller. 

Imorgon ska jag springa 4 km innan jag drar in till stan med Karro, ska nog titta på lite snygga kläder och träffa Cecilia tror jag. Måste fan köpa en plånbok också, blir jobbigt med lösa sedlar överallt i väskan, har inte koll på nånting. 

 

Lite bilder jag tog på Wilma, hittade dom i arkivet. Pusshej. 

      

Av Louise Emretsson - 19 april 2013 20:47

Nu sitter vi hos grannen. Har blivit bjuden på middag och kaffe. Mysig kväll som antagligen avslutas med plugg!

Presentation


Via Doloroa!

Fråga mig

29 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att det är bra att människor som Snowden avslöjar statshemligheter?
 Ibland är det rätt
 Ja, alla har rätt att veta sanningen
 Nej, det försätter landet i fara
 Vet inte

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Veckans bild!

         


Ovido - Quiz & Flashcards