Louiseemretsson

Alla inlägg under mars 2013

Av Louise Emretsson - 30 mars 2013 21:42

"Den sanna kärlekens första symtom hos en man är blyghet, hos en kvinna djärvhet. De båda könen strävar att närma sig varandra, därför antar de varandras egenskaper." - Victor Hugo

 

efter 10 liter kaffe, fem liter jucie och ett halvt paket digistivekex så ger jag upp. Jag orkar varken äta eller dricka mer, inte så konstigt kanske. Jag väntar på svar från min lärare angående min slutuppgift, längden på den överskrider lite vad som är sagt och jag måste veta om jag ska skicka allt eller bara en viss del, återstår att se. Victor Hugo är för övrigt en av dom författare som jag beundrar, H.C - Andersen en annan. Nu vet ni det. Imorgon ska jag ringa och tacka för en påskpresent som jag har fått av Karros mamma, väldigt gulligt! Lägger ut bild senare kanske.

 

 

Av Louise Emretsson - 30 mars 2013 20:31

Hej jag heter Louise   jag gillar att blogga och vara med vänner!!!  Här kommer jag skriva om skolan och min söta hund  jag är 20 år gammal och gillar att dricka kaffe  imorgon ska jag träna får se om jag lägger ut lite bilder då  sen ska jag hem till min pappa. kommer nog inte att göra så mke, hoppas att ni gillar mig blogg. kommentera gääärna!!!!!!!!!!!        o just ja, musik lyssnar jag ofta på!!!!!!!!!!


Jag vet inte hur många bloggar jag har klickat in mig på idag som ser ungefär ut som ovan.. istället för att skriva ner mina åsikter om detta får ni istället en bild där jag tydligt visar min... ja, irritation?

  

Av Louise Emretsson - 30 mars 2013 18:44

 

Det här snygga fodralet ska jag beställa hem till min mobil, tycker det är smart att ha kort och mobil i samma. Blir mindre att hålla reda på då. Billigt är det också! (anser jag)

http://www.skalhuset.se/index.php?main_page=product_info&cPath=4_1668_1673&products_id=1618


Snart ska jag sätta mig med mitt manus, läsa genom det ordentligt och se att allt håller. Efter det ska jag läsa min ledare och se till att den håller, möjligen göra lite fler ändringar så jag knyter ihop säcken ordentligt. 


Av Louise Emretsson - 30 mars 2013 16:10

"Dom tar våra jobb" var det många som sa när jag gick i gymnasiet. "Dom tar våra pengar" var en annan sak människor omkring mig kunde slänga ur sig. Att vi har en dålig invandrarpolitik är ganska självklart men jag tror att många också har väldigt lite under fötterna för att uttrycka sig.Vissa vet knappt skillnaden mellan flyktingar och invandrare som kommer på grund av arbete.

 

Oftast är det också svenska arbetsgivare som lurar hit dom, lovar bra lön och boende, när dom kommer hit ser det inte riktigt ut så. Personligen skulle jag aldrig säga att en invandrare tar mitt jobb eller mina pengar, det är något jag får ordna själv, det finns i så fall minst lika många svenskar som står före mig i kön för jobb. Det finns också fler aspekter i samhället som gör att många unga är arbetslösa, arbetsgivare tar hellre inte "fas 3:are" från arbetsförmedlingen än kanske ger en provanställning. Det blir billigare så. Nä nu ska jag ta mig en kaffe och hitta en lösning på alla världens problem i min ensamhet. 

ha en fin dag folket, det tänker jag ha. 

 

Kom ihåg att skylla på andra, det kommer du som människa längst på. "Det är inte mitt fel", ska man säga om man vill nå sina mål här i livet. Glöm aldrig det.


Av Louise Emretsson - 30 mars 2013 15:48

Jag har ätit femton stycken digistive inom loppet av fem minuter.... jag har också svullat nån form av vegetarisk mat. Jätte gott, verkligen. Men nu har jag ont i magen och vill helst lägga mig under täcket. Mens är nått man klarar sig utan och jag är sur att den har kommit tillbaka. Jag har hormonspiral och blev av med den ett bra tag. tydligen får jag inte vara onaturlig längre. på måndag ska jag boka tid och ta ut den, har gått fem år nu så det är lite bråttom, får se vad jag väljer att göra sen. 


nu har jag delat mina kvinliga tankar till er där ute. försöker liksom bli mer en av alla dom. dom som delar kvinliga onödiga(?) tankar om mens och andra konstiga saker ingen vill veta nått om. det går bra nu. 

 

 

Jag har lånat (utan att fråga) lillebrors strumpor. hoppas han inte anmäler mig för stöld.

 

Polisen: Louise Emretsson, du är gripen för stöld. Det är nog bäst att du ordnar en advokat

Jag: Advokado?! det har jag i kylskåpet!

 

Är nog bäst att jag lämnar tillbaka strumporna, polisen har säkert inget bättre för sig än att leta upp mig och riva upp o ner på stället jag är för ett par strumpor. 

Nicolajs "vad vare jag sa?"-min. Sötbrorsan. 


Av Louise Emretsson - 30 mars 2013 14:18

Idag har jag suttit och spånat på vad jag ska skriva om i mitt reportage.. funderar på att skriva om hur det är att vara bonde, typ, sen en annan sak som fortfarande får vara lite hemligt. Har snackat med Rebecca också, hon är typ långt åt helvete nånstans utan täckning. Men det var roligt att få prata lite, saknar henne som fan och det ska bli roligt att få träffa henne nästa vecka. Jag ska snart mejla en av mina lärare angående slutuppgiften eftersom den är lite lång, kanske för lång.. hoppas inte! 

Nu ska jag dra upp på ede och köpa en present åt min mamma. 

Ha en fin dag alla!

Av Louise Emretsson - 29 mars 2013 23:34

Gustaf: Ta inte bara kort med din mobil nurå.

Jag: näärå.

Gustaf: Kameran kan bli avundsjuk, det kan gå riktigt illa. Mord eller nå värre.

Jag: Värre än mord?

Gustaf: Dubbelmord...

Ett vanligt samtal vid köksbordet. 

 

DUBBELMORD?!

 


Av Louise Emretsson - 29 mars 2013 22:46

 

Bilden bjuder jag på ikväll. sitter och klunkar mitt sista kaffe, måste fan dra ner på kaffet.. Undra hur många gånger jag har skrivit det? aja..

 

Sms mellan mamma och mig idag:

Jag: imorgon ska du få en överraskning av mig :)

Mamma: Vadå att du är på smällen?

Jag: Rolig du.

Mamma: Ja ha ha ha puss och kram

JÄTTE ROLIGT MAMMA!

På söndag ska jag hem till min älskade far, var verkligen längesen. Det ska bli roligt att få vara där några dagar.  Han skulle aldrig skämta om en graviditet, undra om jag ska skämta med honom? nää, kanske lite vågat. man skämtar inte om troll. 

Nu ska ni få min önskelista btw!!

  1. Fransk bulldog
  2. Hus
  3. Winnerbäck autograf
  4. ett eget land
  5. lakritsklubbor
  6. nya hantlar
  7. massa tuggummi
  8. en rund säng
  9. ny dator

Vissa saker är lättare att fixa än andra.. ska fixa minst två saker det här året (alltså blir det nya hantlar, massa tuggummi och ny dator, möjligen lakritsklubbor också)

Presentation


Via Doloroa!

Fråga mig

29 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att det är bra att människor som Snowden avslöjar statshemligheter?
 Ibland är det rätt
 Ja, alla har rätt att veta sanningen
 Nej, det försätter landet i fara
 Vet inte

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Veckans bild!

         


Ovido - Quiz & Flashcards