Louiseemretsson

Alla inlägg under juli 2013

Av Louise Emretsson - 23 juli 2013 16:41



Jag har haft en bra eftermiddag, drog ner på ede & träffade Muslem, vi letade fyrklöver. Han lurade mig två gånger att han hittade en. Första gången visade han tatueringen på benet, happ. lurad. Andra gången fick jag en smörblomma. happ. lurad igen.

 

Vi testade cykla på en speciellt sätt, han satt bak, hade benen på tramporna, jag satt fram och styrde. haha. det tog ett tag innan det gick bra. när jag cyklade hem så stod barnen vid en liten grusväg och passade kossorna typ... svårt att förklara men jag svängde ner och sa hej. Tog lite kort och sen följde med dom tillbaka hem. 

Muslem hittade en cola med mitt namn på idag, fucking underbart. har letat länge efter det, han visste det så jag fick en. thx! 

 

Idag har jag sprungit två kilometer med Ron, sen cyklat 12 kilometer. riktigt jävla bra tycker jag. 


           

Av Louise Emretsson - 23 juli 2013 13:44

Jag har sprungit, ätit och nu ska jag duscha, fixa mig sen cykla ner till Delsbo. weeop woop. Bra dag faktiskt!

Imorgon ska jag köra mer bil i ljusdal, kommer även hända på torsdag. Veckan är fullspäckad med jobb, träning och bilar. 

 

Av Louise Emretsson - 23 juli 2013 10:43

 

Har precis kommit hem från ljusdal, körningen gick bra faktiskt. men morgonen har inte varit bra... jag vaknade, upptäckte att jag hade tio minuter på mig att göra mig klar, TIO minuter. höll på att missa bussen för att jag bestämt skulle köpa en kaffe innan jag hoppade på. Trött, snurrig och fysen hoppade jag in i bilen, körde lite rally i ljusdal, sen hem igen. 

Idag ska jag dricka kaffe, städa, springa och träffa Muslem. Wunderbart. 

Bilden får stå för min otroliga smidighet, jag har gjort illa foten, haft kort klänning på mig fastän det har blåst som fan och ändå gick allt som det skulle. 

Av Louise Emretsson - 22 juli 2013 23:09

 

Jag & Pastorn chillar framför tv:n. Imorgon ska jag övningsköra och sen springa med grannens hund, ron heter han. Kommer bli såå roligt att få med sig en hund. Efter det ska jag träffa Muslem! Ändra kommer han hit och får träffa Pastorn eller så drar jag ner på ede. kulig dag med andra ord. 

 

Av Louise Emretsson - 22 juli 2013 19:02

 

Jag har övningskört med min mamma idag, vi åkte till morfars gamla hus. Det var roligt att se vart mamma växte upp.

uppdaterar mer sen, har mycket att göra nu, hemlisar på gång! hihi. 

Av Louise Emretsson - 22 juli 2013 13:41

 

Idag ska jag träna, ritkigt jävla hårt faktiskt. Det blir rygg, mage och armar. efter träning ska jag försöka hitta mitt sd-kort. av nån anledning är skiten på rymmen. Kanske tröttnade på kameran? eller på datorn, jag vet inte men ibland försvinner han några dagar, när jag ger upp letandet så ploppar han fram på nåt onödigt ställe. Jag somnade på soffan igår, idag känns det i kroppen. usch, ikväll ska jag fan sova i min säng. 

 

 

Av Louise Emretsson - 22 juli 2013 13:02

Trivs du på ditt jobb?

Ja, det gör jag verkligen!

Är du nöjd med dig själv?

Ja, eller det finns ju alltid saker som man vill förändra på. mer eller mindre, ändra så får jag inse att det är nåt jag får leva med eller så sätter jag upp ett mål. Att jag ska bli bättre på nåt o.s.v

Om man är FÖR nöjd med sig själv tappar man fokus, man blir för bekväm och sen måste man hitta tillbaka.

Nu snackar inte jag om vikt, kroppen, tuttar, längd utan om livet i överlag. 

Kan inte du visa två killar som du tycker är snygg?

   

Nate & JP. Snygga jävlar. 

Är ditt hallonställe speciellt?

Ja, jag hittade det igår, idag ska jag dit igen. Plocka mer hallon och bara njuta. Funderar på att leta upp ett fint träd där jag kan rista in namn. :)

Har du många killar efter dig?

Nej, det tror jag inte. Jag vet några som tycker jag är snygg eller vacker, för mig är det inte samma sak som att tycka om nån, försöka vara med mig. då blir jag bara ögongodis!

 

#frågor  #svar

Av Louise Emretsson - 21 juli 2013 22:38

   

jag har plockat hallon och blåbär, det fanns inte många mogna blåbär men... aja. 

mitt hallonställe är underbart! jag var där i en timme och tog det lugnt, la ingen energi på framtiden, ingen energi på folk, saker, pengar. Jag var där & då. Här & nu. Sköönt! imorgon ska jag däremot träffa folk tänkte jag, vem, var & hur vet jag faktiskt inte. får ta det som det kommer. 

#sommar  #livet  #hallon

Presentation


Via Doloroa!

Fråga mig

29 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att det är bra att människor som Snowden avslöjar statshemligheter?
 Ibland är det rätt
 Ja, alla har rätt att veta sanningen
 Nej, det försätter landet i fara
 Vet inte

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Veckans bild!

         


Ovido - Quiz & Flashcards