Louiseemretsson

Alla inlägg under februari 2012

Av Louise Emretsson - 23 februari 2012 08:41

Alltså håller världen på att gå under eller?! Jag är så himla trött på att bli indragen i massa tok, drama, att folk ens orkar lägga energi på att söka bråk, jag har inte gjort något annat än att höja på mina ögonbryn dom senaste dagarna. Jag ställer mig frågan om tjejer börjar bete sig som killar och killar som tjejer...

Jag undrar varför jag ens anstränger mig i att försöka göra livet lätt för mig själv och andra i min omgivning, för tydligen så vill inte alla ha det. Dom vill tydligen vakna på morgonen, göra sig i ordning och sen söka drama. Jag orkar inte lägga energi på det, men man kanske ska börja med det, för bryr jag mig inte om bråk så blir jag indragen i dom i alla fall :o jag vet inte hur många gånger jag har skrivit att livet är lätt från grunden, man ska äta skita pissa sova andas och dricka vatten för att överleva, sen läggs det på en massa ju äldre man blir.

Men att krångla till allting som inte är ett problem, att man gör nått som inte är ett problem TILL ett problem är fel enligt mig, ska man inte lösa dom problemen man har? Jag försöker lösa mina, inte skapa nya.

Igår så snacka jag med en viss person, eller vi skratta mest över det som händer. Det är lite ironiskt hur folk gör mot mig, jag som inte bryr mig om saker som inte har med mig att göra, jag begär inte av andra att dom ska vara på ett visst sätt, jag blir inte sur över små saker, jag försöker att inte ta åt mig allt folk säger åt mig, men lik förbannat så ska man bli lika förvånad varje dag av folk som man känner. SLUTA KRÅNGLA TILL ALLT!!!


Jag tycker att det är bra när mina vänner osv talar om för mig hur dom känner och så, men jag tycker inte om när jag ger ett svar och dom inte tror på mig, om dom skriver nått och undrar om jag ska bli sur över en sak och jag skriver nej. Och ändå så ska dom fortsätta örsa :o Om jag säger eller skriver att jag inte bryr mig, då gör jag inte det. PÅ RIKTIGT! Men nej då, då ska man prata om det i flera veckor...

Och det är inte bara en som beter sig såhär, det är många, måste vara nått i luften alltså.. Men jag har pratat med en gammal vän, och jag ska ta tåget till honom och ta mig en semester en helg, prata gamla minnen och jag ska göra allt för att få mig själv på andra tankar. Ikväll så ska jag sova hos mamma, sen får vi se om jag sover hos pappa på fredag. På lördag så ska jag nog åka på skoter träff med Mattis och efter det så ska jag vara hundvakt åt Gretas söta vovve! Helgen kommer nog att bli bra, och blir det krånel så ska jag göra allt för att göra helgen bra! Herregud, jag ska flytta snart, jag har annat att tänka på än det jag tänker på just nu..

      Jag vill åka till Fjällen, Bruksvallarna! <3 Kanske ska kidnappa Simone dit, bara hon & jag på hennes födelsedag? Jag skulle inte klaga på att vara där under sportlovs veckan med henne :)



Av Louise Emretsson - 20 februari 2012 22:59

Vilken dag! Imorse så lämnade jag och mamma av Nicolina vid bussen, drog till gymmet och sen blåste det iväg till Hudiksvall, haha vi hade lite problem att hitta förbuds skyltar som mamma skulle sätta upp på ställen i Timrå där folk har kört skoter.  Det tog några samtal och vi var på väg att ge upp, men sen så fick fick vi tag på någon som var ordförande för någon skoter klubb så mamma kunde fixa sitt jobb :) Men nästa problem kom ganska snabbt eftersom vi inte hade en aning om vart vi skulle sätta upp skyltarna i Timrå... Efter några samtal till så var det också ordnat, jag och mamma är verkligen fixare vi, ordnar allt! Visst, det tog hela dagen men vi hade verkligen super roligt, när vi åkte tillbaka till Hudik igen så spelades det rock klassiker på radion och vi hade vårat egna lilla luftband i bilen :) I Stan så blev vi bjuden på pizza av Jimmy och Annelie och sen åkte vi hem till delsbo igen! Eller ja, jag åkte hem till Mattias och klunka lite kaffe, snacka lite skit och skrattade väldigt mke, haha vårat sätt att skämta och snacka kan inte många förstå (det är knappt så jag förstår själv) roligt har vi! Imorgon så ska jag åka till Hudik och kolla på ett gym med Annelie, det ska öppnas ett nytt och vi är såklart nyfiken ;) nu kommer lite bilder som jag tagit under helgen och dagen (:


En skada:   Check, by Joel Collin

Åka Skoter/fyrhjuling/madrass med lillasyster:   Check!

Varit på möte och blivit sminkad:        Check!

Varit med mamma och lillebror:      Check!

Sen såklart satt upp skyltar, varit nöjd över det fina vädret och haft en hund med oss som inbillar sig att hon är drottning över Timrå....:            CHECK!!

men jag hittade en dålig skylt på en soptunna som jag bara inte kan låta bli att ladda upp, jag hoppas ni förstår ironin.. :    och jag ska såklart ladda upp musiken jag och mamma lekte luftband åt i bilen ;D








Btw så har jag hittat mina älsklings kläder som jag strosar runt i :D     


Jag älskar dig mamma, tack för dagen :) 


Av Louise Emretsson - 20 februari 2012 00:18

  


Frågor och svar!




Vrf lägger du nästan inte ut några kommentarer på din blogg?

Jag känner att jag nästan bara fått privata och "anonyma" saker via kommentarerna, sen vill jag nästan bara lyfta fram vissa frågor och andra inte, jag känner att jag lika gärna kan göra det via ett inlägg :)


Tränar du för att gå ner i vikt?

Nej, jag tränar för att det är riktigt roligt och jag blir av med mke energi och såklart blir jag piggare :)


Hej snygging, festar du ofta? ;)

Nja.. perioder, nu var det ett bra tag sen, men jag har inte känt för att dricka heller, min kompis Simone fyller 20 i Mars och jag anordnar hennes fest och då smäller det nog ;)


Om du fick välja mellan en självständig kille eller en kille som "behöver" dig 24/7, vilken skulle du välja?

Oj, vilken svår fråga, alltså det är ju så mke annat som också spelar in, men man vill ju ha en kille som kan ta hand om sig själv, som har lite sjävförtroende och som inte ger upp så lätt. I alla fall jag vill ha det ;)


Motorcykelknutte med tattos eller en datanörd som pojkvän?

Hahaha, helst båda ;) men måste jag välja blir det nog motorcykelknutten, jag gillar fart :p


Imorgon så ska jag göra allt för att hitta min usb-sladd, så ni får se lite bilder från helgen!

Och imorgon så ska jag också följa med min mamma till Timrå (i brist på annat) men först så ska jag följa med henne på gymmet och leka coach! (y) Sen ska jag hinna med att träffa lite vänner innan det bär i väg hem till Big Brother, datorn o sängen ;) Men vilka intressanta människor det har dykt upp på Big Brother btw, det ska bli spännande att se vad som händer, hoppas inte hon från Hudiksvall föder i direktsändning :o Fett läskigt isf! Det ska bli roligt att följa det nya gänget, jag hoppas på mer fest, mer bråk och mer drama än förra året, vi får se om mina önskningar slår in ;)

 


Av Louise Emretsson - 19 februari 2012 18:40

Jag har haft en bra helg, jag var hos min pappa och typ körde skoter och fyrhjuling plus madrass, vilket var riktigt roligt (y) sen på lördagkväll så övningskörde jag och det gick bra, ska bli spännande att ta körkortet, ÄNTLIGEN!! Allt kommer att bli så mycket lättare, och btw så ska jag göra högskoleprovet, fett pirrigt... Men det kommer nog gå bra! :)


Nu över till något helt annat, jag såg nu att jag hade fått en kommentar av (anonym) där han skrev, ja väldigt mke, jag blev tårögd och lite smått förvånad. Jag tänker inte skriva från vem eller riktigt exakt vad men en sak är säker & det är att kärlek inte är lätt, den är inte alltid varm eller mysig. MEN den här killen ger inte upp... Han är lite i bakgrunden, han är ganska blyg, trevlig, snäll och omtänksam, här har jag mitt uppe i mitt antagligen har fått honom att känna att jag har glömt honom, vilket jag såklart inte har. Jag är bara sån som virrar bort både mig själv och allt annat som är rätt. Jag gör allt på rutin, men samtidigt inte liksom, jag dubbelbokar vänner och fester, möten och familj, jag försöker få alla relativt glad, och han den stackars lilla vännen (lite gullenuttig MÅSTE jag va i det här fallet) sitter antagligen hemma och tror att jag skiter i honom, att jag ignorerar och inte bryr mig ett dugg. Han är en hjälte, respekterar allt som har med mig att göra, han tar hand om sig själv, är självständig och  detta "pojkvänsexemplar" har fastnat för mig (i guess) och jag i min lilla bubbla har låtit månaderna runnit ur händerna på mig och det känns inte som att man har gjort ett jävla dugg mer än att tänkt på HUR man vill ha det i framtiden, men att leva nu är inget man väljer att göra sen. Så nu gäller det att helt enkelt inse att man kommer att såra någon för att må bra själv. OCH jag vet, att jag får göra allt som har med kärlek i min takt, inte i någon annans. Kommer jag att göra det i min takt? Antagligen inte. Kommer jag göra misstag? Precis lika många som alla andra. Det är inte något jag vill ta med en klackspark, men jag måste nog släppa tyglarna på mig själv lite. Jag gör det jag vill göra, andas och gör det jag vill göra igen. När jag vet vad jag vill göra inom kärleken så gör jag det då.

Jag har inte begärt något av nån kille, jag har inte sagt att dom måste LOVA mig saker, att dom måste vara på ett speciellt sätt, jag sätter inga krav, dom behöver inte bevisa för mig att dom tycker om mig genom att köpa saker, nu sätter jag en vacker text på min vackra (?) blogg som ett eventuellt svar, eller inte? Fin text vilket som. 


Now there you go again
You say you want your freedom
Well who am I to keep you down?
It's only right that you should play it the way that you feel it
But listen carefully to the sound of your loneliness
Like a heartbeat, drives you mad
In the stillness of remembering
What you had, and what you lost


Thunder only happens when it's raining
Players only love you when they're playing
They say, women, they will come and they will go
When the rain washes you clean you'll know

Now here I go again, I see the crystal vision
I keep my visions to myself
It's only me who wants to wrap around your dreams and
have you any dreams you'd like to sell,
Dreams of Loneliness, like a heartbeat drives you mad
In the stillness of remembering
What you had, And what you lost


 

Av Louise Emretsson - 15 februari 2012 16:10

Det fladdrar till som I en dröm
En pojke gräver ner sitt fynd
Och röjer undan bevisen
Dom tysta kvällarna I snön
Dom höga lamporna som tänds
Över den spolade isen


Jag var inte ensam
Jag är inte ensam nu
Vi känner varandra genom
Tusen fenomen


Du var redan där
Min dröm var redan du
Den metalliska luften
Där I åttiotalets sken


Du säger väl till om jag ska gå
Du säger till
Eller följ mig till dom gråa, höga husen
Bakom järnvägsspåren
Om du vet vad du vill
Om du vet
Har du ingenting att hämta här
Ingenting att hämta här
Den lilla pojken I ett blänk
Med knäna hårt mot frusen jord
Han gömmer nåt därunder
Långa rader av garage
Långa rader av små ord
Och allting som gick sönder


Jag var inte sjuk
Fast lite blek I hyn
När dagarna gick framåt
Blev jag kvar nån annanstans
Du tog mig in I cirkeln
Och begåvade min syn
Med sövande narkotika
Och vaken stimulans


Det jag minns när jag är här
Det som verkligen satte spår
Är skymningen och ljuset
Mellan husen där vi var
Jag vet ingenting om dig
Inte om du ens förstår
Du var tonen från en tid
Från en vinter I en stad


 


Av Louise Emretsson - 14 februari 2012 19:17

Jahapp, jag har haft en trevlig vanlig ICKE alla <3 dag, men om jag ska vara ärlig så ville jag inte ha en speciell dag idag. Ändringarna på dagen vart inte så många som jag hade trott, jag skrev först prov (y) på CUL, drog ner på ede, träffa en personlig tränare med mamma och sen bar det iväg på kettelbell. Det är typ min dag i stora drag. Och den har varit skön, som fasen! I natt drömde jag en massa kås bara, jag drömde om bilolyckor och en massa annat hemskt, men tur som tur va så var det bara en dröm. Jag har inget mer att skriva, alls.

Puss på er!  


Till Min Älskade Vän.  du  jag.




Av Louise Emretsson - 12 februari 2012 23:21

snart är alla hjärtans (bajs?) dag här, vad gör jag då? Jo jag skriver prov, tar en kaffe på skutan , kanske klär på mig lite finare kläder, tackar alla på fb för dom fina smsen, ler lite, kollar på en dålig romantisk komedi och såklart tränar med mamma, kan inte bli en bättre dag! Eller jo det kanske det kan, men inte för mig. Tror jag, jag är inte en sån person som är romantisk, inte utan pengar i alla fall, har jag pengar kan man väl köpa en ros till någon man tycker om, typ. Jag tänkte lägga ut lite bilder på kläder och andra saker som jag VILL HA!! lite inrednings saker till mitt nya rum i vårat nya hus ;D det kommer att bli massa olika inredningsaker, tro bara inte att jag tänker blanda allt.


       

                                            '


 

Puss o god natt!

Av Louise Emretsson - 12 februari 2012 15:17

Herregud vilken härlig helg folket! Bara mys, visserligen har jag städat, vikt tvätt och pluggat, men den har varit lugn, jag har bara varit hemma med familjen, bakat, kollat på melodifestivalen och lyssnat på musik, i vanliga fall så skulle jag vara ute och festa, springa på Gossip och Hogges, men i helgen blev det inte så, främst för att jag inte har några pengar, men sen skulle jag inte ha orkat.

Jag funderar lite grann på varför jag drömmer så knepiga drömmar, jag blir jagad, jag är nästan alltid rädd. Plus att jag drömmer mycket om mina ex av nån anledning :o skit drygt, vissa drömmar är bara hemsk och jobbiga.

Ikväll så blir det träning med mamma! Vi ska köra boxning, kommer att bli väldigt skönt att bli av med energi.

  Puss på er!   

Presentation


Via Doloroa!

Fråga mig

29 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att det är bra att människor som Snowden avslöjar statshemligheter?
 Ibland är det rätt
 Ja, alla har rätt att veta sanningen
 Nej, det försätter landet i fara
 Vet inte

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Veckans bild!

         


Ovido - Quiz & Flashcards